Tredje dagen

Idag blev jag väckt kvart i tio av att Fredrik kom in och frågade om vi ville låna bil idag. ”Mamma kommer om en kvart och lämnar bilen och hon vill frukostfika!”

Det blev till att springa upp direkt, klä på sig och röja lägenheten. Vad fort det gick när vi höll det tempot! Molly hjälpte till och med till. Hon lade allt duplo i lådan och plockade in sina leksaker! Wow! (hon brukar inte vilja hjälpa till). Sen fikade vi med frallor och juice innan svärmor åkte vidare.

Vi åkte iväg med bilen och tittade på gardiner (hittade inget bra) och körde sedan till Freeport i Kungsbacka för att kolla in outletaffärerna. F hittade en skjorta och jag köpte lite inredningsprylar. Molly fick en liten motorcykelmodell eftersom hon verkligen älskar motorcyklar nu. Hon pekar på alla motorcyklar hon ser och tycker att dem är fina. Vi passade även på att storhandla och fylla skafferiet hemma.

Jag gjorde en tavla till Mollys rum. Köpte ett fint tyg och spände upp på frigolit som jag köpte på Hornbach för 15kr. Jättefint blev det. Bilder kommer senare.

Nu på kvällen blev det jordgubbar och färsk ananas med chokladdopp samt lite nyheter från Almedalen. Jag följer politiken och läser det jag kommer över. Är väldigt spänd på hur det ska sluta i valet i höst! Är lite nervöst faktiskt.

Imorgon väntar en dag som ensam hemma. Det ska bli jättehärligt! Jag ska sova, virka och läsa! Molly och F ska hem till svärmor.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: