Mental utmattning

Vi hade ett maratonmöte igår. Redan vid middagen satte vi igång att diskutera och vi fortsatte hela kvällen (under reklampauserna när det var Top Model på TV) och fram till halv elva då jag sa ”jag tycker att ni ska gå och lägga er nu! Det tänker jag göra i alla fall!”

Men nu har vi stött och blött det angenäma ämnet vad vi ska spela på lajvet i sommar. Det var jag, Fredrik och svägerskan E (som är nybörjare). Det var inte helt lätt att få med allas önskningar men till slut fick vi ihop en grupp som kommer fungera bra. Men vi upptäckte ganska snart att de åtta olika folkslagen som är beskrivna på hemsidan inte fungerar. Vi passar inte in i någon av folkslagen. Så nu har jag mailat arrangörerna och bett om råd. (problemet är alltså att bara fem folkslag är människor varav det första har kvinnor som mest rör sig i hemmet, det andra folkslaget har dödsstraff för lögner, det tredje är alldeles för oseriösa, det fjärde är för präktiga och det femte är för nobla och godhjärtade).

Idag är jag alldeles grusig i ögonen och det är faktiskt ganska skönt att sitta här och vara trött. Vi gnuggade verkligen våra geniknölar igår och jag är ganska utmattad.

Nu håller vi tummarna.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: