En skönare helg

Tidigare var ju helgen bara en förlängning av vardagarna. Jobbiga, slitiga och en massa måsten. Men denna och förra helgen har jag faktiskt lyckats få in lite myskänsla.

Idag har jag och Molly varit på gymmet, Molly lekte på barnpassningen och jag körde ett apjobbigt ViPR-pass (svingade och grejade med ett 4kg tungt rör) (idag klarade jag burpeesarna bättre (dock inte bra!), tack för tipset Anna!). På väg hem mötte vid Stella och Fredrik som skulle ut på löptur med joggingvagnen, så efter lite rest-tacos så spelade jag och Molly spel. Idag blev det tyvärr inte Sims utan My Little Ponyspelet på mobilen. Men det är helt okej.

När Stella ville somna om i sängen efter löpturen så tvekade jag länge, men jag föll till föga och somnade in jag med. Så skönt att ligga där med min träningsvärk och bara slappa och slumra. Åh, det är väl sånt lördagar är till för?

Stella har sovit i flera timmar nu, så jag har lyckats betala räkningarna och greja med försäkringskassan och vi har också kört tre tvättar. Imorgon åker Fredrik till Kiev så vi har försökt förbereda så gott det går. Vill inte ha såna grejer hängande över mig. Det får bli till att göra bara det nödvändiga när han inte är hemma på fyra dagar.

Snart ska vi äta potatisgratäng och quorn-uncle ben-sås .

Sen måste jag säga att gårdagen var den bästa föräldralediga dagen på länge. Vi var på bra humör alla tre, jag var pigg och vi bråkade inte. Bara en sån sak. Det kan göra hela skillnaden. (för så brukar det alltså inte vara, snarare helt tvärtom).

Men det känns som att livet vänt nu. Har varit glad hela veckan faktiskt!

1 Responses to En skönare helg

  1. Anna Lindholm skriver:

    Skönt att livet inte bara känns tungt! Man behöver dag med flow för att orka med de andra dagarna. Själv känner jag att mörkret börjar ta på mina krafter så hundpromenaderna på lunchen blir allt viktigare för att få lite dagsljus. Så bra att mitt tips kunde hjälpa dig ett steg på vägen mot bättre flow i burpees.

    Gilla