Otur

I natt slog magsjukan till för andra gången på två månader. Det var jag som fick sitta uppe mellan två och halv åtta. Tre kräkningar senare kunde jag äntligen somna om och fick sova till tio.

Det blev inget av dagens träff med S med barn utan vi får flytta fram det till ett fjärde datum (det är ju helt hopplöst med fyra småbarn och två småbarnsföräldrar som varvar sjukdomar). Synd!

Jag är rejält nervös över att vi ska missa söndagens stå upp show som F ska få i present. Två dagar kvar.

Fredrik mådde illa hela natten men kräktes inte. Jag hoppas verkligen att han hade samma som jag och inte insjuknar i helgen. Hade varit så trist att missa showen nu när jag äntligen vågar ha barnvakt!

Sen hoppas jag att barnen klarar sig också. Snälla snälla!

Min karantän går nog ut på sön morgon så det är ok. Snälla säg att ingen mer blir sjuk!!

Jag brukar ju vara immun mot magsjukor. Har haft tre sen jag var liten, en i natt, en i okt och en för typ 9 år sen. Men det finns ju olika typer och även vinterkräksjukan muterar ju sig osv. Blääää!

Idag känner jag mig mest glad över att jag överlevt. Och så är jag orolig. Snälla låt oss få gå på showen på söndag! Eller åtminstone Fredrik!

Annonser

One Response to Otur

  1. […] december kändes julen ganska bra faktiskt. Mysigt på nåt vis. Jag blev magsjuk och var jättenervös över att vi skulle missa Ricky Gervaisshowen som Fredrik fick i […]

    Gilla

%d bloggare gillar detta: