Maxad semestervecka

Vår vecka på hemmaplan är snart slut och vi har hunnit med väldigt mycket tycker jag (samt en del vila för min del). Här kommer en rapport.

På måndagen packade vi upp och hängde i trädgården.

Tisdag eftermiddag ägnades åt Liseberg och femkampsspel (med svärmor och svåger). (På kvällen såg F Jurassic World med sin syster).

På onsdagen åkte F och M till simhallen och jag och Stella åkte till hennes förskolekompis M och hängde med hans familj. Kul med nya kompisar till familjen! På kvällen hade vi brädspelskväll med svägerskan och hennes kompis.

På torsdagen åkte F på ett möte och barnen var hos några kompisar med barn. Jag tog en vilodag hemma.

Igår skulle vi egentligen firat svägerskans 25-årsdag men det blev framflyttat så familjen åkte och spelade ”äventyrsgolf” och hade picknick i Slottskogen.

image

Idag hade vi grillfest hos några kompisar med barn som också gått på föräldrakooperativet (äldsta dottern går i Mollys parallellklass och den yngre är ett år äldre än Stella). Lekte lite med deras kanin på uteplatsen.

I morgon väntar loppis på Slottskogsvallen, Molly ska på barnkalas och vi ska packa. På måndag drar vi österut igen.

Halva veckan har vi för övrigt haft fritidsgård hemma för grannbarnen. De gillar vårt playstation…

image

Ps. Precis som vi hoppats på så är föräldrakooperativa förskolor väldigt bra om en vill träffa nya vänner med barn i samma åldrar. Vi har börjat umgås privat med fyra andra familjer än så länge.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: