Otillräcklig och matt

I går natt drömde jag skoldrömmen (var kass på matteprovet) = känner mig otillräcklig.

I natt var det Kanarieöarnadrömmen (hade betalt för fint hotell, men vi hade inte badat i poolen en enda gång och hängde mest i vår gamla husbuss. Hade inte hunnit se något av ön och skulle åka hem dagen efter) = känner att jag inte hinner/orkar utnyttja alla möjligheter som t ex vara ute i solen, hitta på roliga saker pga utbränd och måste städa massa denna vecka.

Idag är jag jättematt. Gick först upp och åt frukost. Lade mig igen. Gick sedan in och städade Stellas rum (hennes kompis kommer idag) och vilade. Först därefter orkade jag gå två trappor ner för att duscha och klä på mig.

Sen skrev jag nyhetsbrev till kooperativet när jag ändå var vid datorn i källaren. Bar upp lite tvätt som ska vidare upp nästa gång jag måste gå upp till övervåningen.

Nu sitter jag i köket och väntar på energi för att orka ta fram mat. Hungrig är jag.

Det blir en himla massa planerande pga de där jäkla trapporna.

Nähä. Nu ska Stella och kompisen till sjön och bada istället (fick just sms). Jaja, det är nog lika bra. Då kan jag vila resten av dagen. (Molly var inbokad hos en kompis i em).

Jäkla sjukdom!

Ps. Om jag skaffar en sån där potta med lock (som F får tömma), installerar en säng i vardagsrummet, ställer datorn på bordet och lejer bort tvätten: då klarar jag mig med en halvtrappa ut. Det vore kanske något… Vi har ju ändå ingen dusch snart pga renoveringen…

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: