Läsning och öronproppar?

Tillbaka i borrens värld igen. Fick välja mellan dånet och en utmattad kropp som vill ligga ner och då var det bara till att åka hem igen.

Funderar på lämpliga sängar att låna hos bekanta, men har inga klockrena val än.

Öronproppar är ett annat alternativ (men har svårt att somna då pga somnar alltid till ljudbok.

Nåja.

Fick ju med mig alldeles för många böcker hem. Jag är för vetgirig. Det blir så tungt att bära och stressigt att läsa ut (har redan fyra böcker hemma som jag påbörjat).

image

(De till höger ska jag läsa med Molly.)

Jag är väl sinnebilden för den där nyfikna självutbildande personen. En som hatade skolan bl a pga lära sig utantill-kravet. Jag vill hellre läsa av intresse. Det som fastnar är det som var intressant för mig. Har ju t o m börjat läsa historia som var ett av mina hatämnen i skolan.

Så nu blir det historia, klass, 90-talister och lite jämställdhet. Som vanligt vill jag läsa alla på en gång och samtidigt. Kan inte välja!

Får se om jag kan hitta nån bekväm läsställning i sängen för maximal vila? (Svårt att hålla boken i framstupa sidoläge.)

Annonser

One Response to Läsning och öronproppar?

  1. darniasmoon skriver:

    Skulle det funka med sådana där stora hörselskydd (sådana som barnen har, eller byggarbetare) och så in-ear-lurar under? Så har jag gjort på jobbet när jag fått köra någon bullrig maskin (det är inte enligt reglementet att ha sladdar i form av hörlurar på kroppen när man kör maskin med rörliga delar, men det ska ju inte du göra)?

    Liked by 1 person

%d bloggare gillar detta: