Badrummet är KLART!

Detta magiska fantastiska när jag genom fönstren såg kartong efter kartong vikas ihop tillsammans med golvpappen och alla verktyg. Sen lämnade de nycklarna och åkte! Efter fyra veckor och en dag med hantverkare i huset är jag nu själv! Och det är tyst!

Tyvärr så får vi inte använda badrummet förrän på söndag eftersom allt ska torka ordentligt, men ändå. Jag har tänt lamporna, ställt mig i duschen, suttit på toalocket osv.

Det har varit svårt för mig att föreställa mig hur det skulle se ut, men nu kan jag se det och det känns bra.

…och sen gick jag ut ur badrummet och såg ett rum täckt av damm och smuts.

image

image

image

Vi var förutseende nog att packa ner alla prydnadssaker och hobbygrejer samt att bära upp elektroniken till vardagsrummet, men det fanns ju en del annat vi borde täckt över. Vi slängde ju upp en presenning över soffan och brädspelshyllorna dock, det var bra. Skulle inte vilja torka av typ femtio spel separat…

Så nu har jag börjat torka damm/bilningsdamm. Får nästan dammallergiska besvär där nere… Huu! Får vädra och använda dammsugarens lilla munstycke en del tror jag.

Hoppas få ordning på allt i helgen så att vi äntligen kan använda vår tredje våning.

Den här månaden har gått fort och långsamt på samma gång.

Bilder på själva badrummet kommer när jag fixat lite där.

Hurraaaa!

Ps. Är toknöjd med hantverkarna, de har varit över förväntan i kommunikation och tidsplanering. De har varit här alla dagar utom en och de har vad jag sett gjort ett jättebra jobb. (Vill du ha badrum gjort i Göteborgstrakten så kan du höra av dig för tips.)

Ps2. Ovanvåningens wc kör vi nog i slutet av november så det känns skönt. Behöver lite tid att ladda om.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: