Sista rycket

Nöjdheten som infinner sig när en tillsammans med F städat hela källarplanet och övervåningen inkl båda badrummen och därefter lagat riktig mat från grunden! :-O Med både pizzaost och mozzarella i!

Har inte lagat mat på minst en vecka (nyopererad) och innan dess knappt heller eftersom gallstensvänlig mat är så TRÅKIG.

Men ordningen börjar komma på plats hemma hos familjen Kaos och nu är alltså bara entrévåningen i en enda röra. Den får vi ta i morgon för nu satte utmattningen tvärstopp för fler utmaningar. Kan inte tvinga upp denna kropp ens med godis så som jag brukar göra när kroppen säger nej.

Stella har varit på sitt andra barnkalas, Fredrik har spikat upp lister i källaren, jag och Molly har spelat kort (hej knekt!), Molly har haft en kompis här, vi har rastat gerbilerna och bytt deras spån.

Det är sjukt tråkigt med sådana här städdagar, men någon gång måste det ju göras. Det känns skönt att vi inte ligger så mycket efter längre.

Hela hösten har ju varit en enda lång ”ligger efter” eftersom vi dels ägnat huset oproportioneligt mycket tid och energi (totalrokard inkl. renovering i källaren) och dels för att jag är sjukskriven och har lika mycket lite energi som sengångare på propavan. Eller en genomsnittlig tonåring när det vankas diskmaskinstömmardags.

Fredrik har gjort ett hästjobb helt enkelt, men han orkar/hinner ju inte mer än det nödvändiga.

Men nu är vi nästan i kapp. Skönt.

Kanske kan vi börja få tid till det där roliga som vi pratat om? Våra hobbies alltså..

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: