När ungarna åker iväg

Nu är Stella hemma igen efter två dagar med mormor/farmor-barnbarnshäng. Stellas farmors kompis kom ner på besök från Stockholm tillsammans med sitt barnbarn som är jämngammalt med Stella.

De har gjort stan med Alfonshuset, Sjöfartsmuséet, lek och somna i soffan (alla fyra). De hade haft väldigt kul, men Stella var helt slut när hon kom hem. Intensivt för en liten intovert. 🙂

Molly å andra sidan var på teckningskväll/fredagsmys hos sin äldre faster. Egentligen skulle hon sovit över, men E blev tvungen att jobba natt, så Molly fick sova hos farbrodern med sambo som bor två uppgångar bort. De hade ätit tacos och tittat på film.

Jag och F firade vår nionde bröllopsdag på Thali – en indisk vegetarisk restaurang som jag velat besöka länge. Gott och trevligt. Men efter cirka två timmar var jag redo att somna mot bordsduken så då åkte vi hem.

Ovanligt det där med att barnen blev bokade före och att jag och F fick hitta på något på grund av det. Det brukar ju vara tvärtom. Men kul!

Sovmorgon fick vi båda två också. Inte dumt alls. Men det var ju lite tomt i sängen utan Stella. Skönt att hon är hemma igen! (Träffade henne knappt i torsdags heller pga styrelsemötet.)

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: