Dag 2 på arenan

Igår kväll åkte vi in till Diggiloo på Svenska Mässan för andra dagen i rad. Denna gång hade vi platser både uppe på balkongen och nere i på parkett. Kan ju säga att stämningen där nere var bra mycket mer medryckande.

Denna gång fick Molly sjunga med Magnus Carlsson och Stella med en kille ur Medina (i helrött). Vi fick höra att Ace Wilder och Oscar Zia var väldigt populära bland barnen, så de hade tur igår! (Ehmm… eller så känner vi hon som arrangerade barnframträdandet…)

image

Svärmor och flera andra släktingar var där och tog bilder längre fram:

image

image

Som planerat så ville Stella åka hem direkt efter framträdandet, så F och Molly kollade resten själva.

Vi fick även erbjudandet att komma och uppträda i närliggande städer som Ulricehamn m fl… men njaee… Ganska krångligt med små barn som vill sova och ganska stressigt med tider som ska passas, frisyrer som ska vara fixade och kläder som ska vara somriga och inte ligga i tvättmaskinen m.m… (host host) Undviker gärna nu-eller-aldrig-situationer rent allmänt. Mina nerver är inte rustade för livet på/runt scenen. 😉

image

Men det är ju alltid kul med lite show, kändisar och autografer. ^^

Och showen var nog faktiskt roligare att se andra gången (när jag satt på parkett samt inte var så spänd).

image

Ace Wilders ”Busy doing nothing” är ju väldigt bra och magin i arenan när vi sjöng ”Vi har bara varandra” som allsång tillsammans med Thomas DiLeva: wow! (Hatade den sången när jag var liten, men sen såg jag honom på Lisebergs scen för typ 20 år sen och upptäckte att han är rätt kul/bra.)

Här kommer en bild på en suddig svärkusin också, hon som fick med oss på detta. (Hon sköter Diggiloos sociala medier som sommarjobb, hon är nyutbildad journalist och tio år yngre än mig och F.)

image

(Under uppvärmningen gick hon in och fotade publiken efter att hennes nyblivna sambo filmat publiken med en sån där hjärtkamera där par som syns på storbild ska pussas. Ganska kul! (De träffades på Diggiloo förra sommaren.))

Mvh/Stolt morsa igen

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: