Semesterplanering

Nu är det 2,5 veckor tills vi drar på sommarens semesterresa. Gerbilvakt är fixad, vattnare återstår att boka och bröllopskläder ska måste inhandlas i veckan.

När vi funderade på vad vi behöver kontrollera att vi har hemma inför packandet så var det enda viktiga vi kunde komma på: GUMMISTÖVLAR! (Inte badkläder, vaccinationer, sandaler, pass eller guideböcker).

Ja, det är en sån resa. En sån där kliv i båten-, kliv ur kajaken-, gå ut på ängen-, gå i skogen-resa. Och då är gummistövlar det enda viktiga. Och det hade vi ju hemma i fyra storlekar.

Bra. Då är det klart. Då är vi redo för packardagen om två veckor. (Annars hade vi behövt boka in en sån där jobbig shoppingdag med familjen. Denna gång kan jag och F åka ut och köpa bröllopskläder varsin gång och slippa barnen. (Fyi: Fs brorsa och min syrra gifter sig med två veckors mellanrum. Vi tar en sväng om bröllopet i Gnarp utanför Sundsvall på vägen hem från Luleåtrakten.)

Ps. Myggmedel har vi och det ligger ett myggmedel inom räckhåll var en än är i pappas hus i Norrbotten. Norrland på sommaren liksom.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: