Molly ska gå på Hajen

Trevligt att vi fick hem ett introduktionsbrev till nästa års fritids. Molly som gått på Ankaret ett år börjar nu på HAJEN! Rrrrr…

image

Tyvärr så ligger lokalerna i andra ändan av huset så det kommer nog bli ett rännande mellan klassrummet och fritids, men vi får hoppas att ungarna klarar att få med sig rätt saker (värre när de gick i ettan och hade samma sits).

Mollys skola har ett tydligt havstema på sin skola. Förskoleklasserna heter Klippan (där gick Molly!) och Skäret och tvåans andra fritidshem heter Kajutan.

Idag är för övrigt första gången som Molly fått med sig en hemnyckel till skolan. Jag måste åka till stan och köpa bl a bröllopskläder så jag är inte hemma när hon går hem (tvåtiden). Tänk vad stora barnen blir. (Vi har inte velat ge nyckel tidigare pga att hon lätt tappar bort saker.)

Vi får se hur mycket Hajen det blir i höst. Jag vill ju egentligen att hon både får tid att varva ner hemma (med TV+pyssel/lek) och att hon får pyssla och leka på fritids och träffa sina vänner. Denna vår har hon kommit hem mellan två och fyra varje dag, hon har bestämt själv (till fritidspersonalens förtret). Kan nog vara en bra lösning i höst också tror jag. Dagsläget får avgöra.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: