I Gränsfors

Nu är vi i Gränsfors som ligger nånstans mellan Sundsvall och Hudiksvall. Gnarp ligger ganska nära för er som känner till trakterna. Hälsingland är vi i tydligen. Fick äntligen det utrett.

Jag har ju aldrig varit här mitt i landet tidigare, men jag kan lite snabbt konstatera att det inte är som i ”riktiga Norrland” (tramp tramp på tårna) eftersom träden är för höga och luften för fuktig. Som i Götaland alltså. I Norrbotten behöver en inte duscha på nån vecka knappt för en blir aldrig sådär klibbig. Men här finns massa klibb.

Vi bor i en timmerstuga (vandrarhem) och pappa & A, mamma & G och syskonet & E bor i stugor i närheten. Systern som gifter sig bor med Selma och blivande maken i svärföräldrarnas bedårande sommarstuga nån kilometer bort. 

Kolla här vad ljuvligt vid deras sommarstuga: 

Stella ser megastor ut bredvid sin kusin. Det är knappt fyra år mellan dem, alltså lika långt som mellan mina barn. (Men Stella är stor för sin ålder och Selma är lite mindre.)  

Vi sov åtminstone 3-4 tim på nattåget och fick några timmar till i stugan på morgonen. Idag har vi handlat och plockat en hel hink full med ängsblommor. De andra dekorerar lokalen. 

I morgon kör vi!!

Mysigt med timmerstuga!

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: