Svaaaaanskotan

Så nedrans frustrerande med skadan i svanskotan. Som om jag inte var immobil tidigare med min utmattning så har jag nu dessutom fått jättesvårt för att sitta. Mina bästa alternativ nu är alltså att ligga eller stå/gå. 

Men även att stå och gå skaver på kotan och jag kan inte ta långa steg och absolut inte springa. 

Samtidigt måste jag ställa mig upp ganska ofta för att justera bäckenet och minska stelheten.

Att flyga är ingen hit kan jag meddela, till skillnad från stolar och i bilen så har jag inte plats för att sätta mig på ena benet så att bäckenet hamnar snett (och hela ryggraden tyvärr). Har rullat ihop två jackor till en halvcirkel som jag sitter på. Sjukt bekvämt som ni förstår.

Det ska bli skönt att få den här resedagen överstökad och så kan jag ordna/sy en bättre sittdyna hemma (nackkudden jag hade gick sönder, ska laga den också (men den var inte optimal)).

Jag undrar hur många dagar/veckor/månader det tar innan jag kan sitta åtminstone en timme helt utan stöd? (Förra gången jag slog i svanskotan hade jag bara ont i 3-4 dagar, men då ramlade jag inte nerför en trappa utan föll av en sparkstötting och landade på baken.)

Läste att det var fler skadade som tyckte att toasitsen var det bekvämaste. Vad tror ni om att fixa en upphöjd toasits att lägga i stolen/soffan? 😛

Ps. Sista trimestern när jag var gravid med Stella kunde jag inte sitta pga bröstmuskelinflammation (?), inte stå och gå pga foglossning och knappt ligga ner pga rapighet/magbesvär. Så jag antar att svanskotebesvär är bättre. (Men det känns mer onödigt eftersom jag inte får något gott ut av det här.)

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: