Vi har blivit gamla rävar

För fyra år sen var vi totala nybörjare på detta med föräldrakooperativa förskolan (inte på det med förskola, för det hade vi kört i fyra år tidigare). 

Idag och i morgon är vi med på vår sista kick-off och tänka sig, jag har det äldsta och tredje äldsta barnet på plats här! 

Stella är fjärde äldst på förskolan (av sex 11:or) och Molly är äldst av alla barn i familjerna (bara tre familjer har barn i skolan, det är många storasyskon som går på avdelningen nu).

Vår familj är dessutom den familj som varit med tredje längst med våra fyra år. Vi räknas alltså redan som ”gamla rävar”. (Ja, vi har hög omsättning på vår förskola eftersom vi bor i en utflyttarstadsdel med små lägenheter och svindyra hus. Folk tenderar att flytta ut till Partille eller liknande när de får andra barnet.)

Känns skumt det där. Men ändå bra. Får passa på att föra vidare min långa erfarenhet och samlade kunskapsbank sista året nu. ^^

Alla är så himla små nu! Hur hände detta? (Det kändes ändå helt normalt förra året när vi hade tre 10:or också, för då var inte Stella äldst.)

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: