Idag har vi pusslat med kalasbokningar

Jamen, det är snart dags för kalasmånad… *nervöst skratt*

I år gör vi så här:


Svågern fyller 30 den 27e sep, men ska nog fira den 1 okt. Sen ska Fs kompis ha namngivningsceremoni helgen efter.

Barnen fyller den 10e och 13e (fira på morgonen) och släktkalas för Fs mammas släkt på lördagen. Molly får ha laserdomekalas för några kompisar på söndagen. Skönt att slippa vara här samt pynta/städa.

Veckan efter är det föräldrafest på förskolan (skippar ev den) och fira med min familj på sön. Vi åker nog till ett fik för att slippa städa/baka. (Bra koncept som vi körde för systerdottern i somras).

Fredagen efter ska Molly på klassdisco och dagen efter kör vi ett enkelt hemmakalas för Stellas tre bästa förskolekompisar.

Och helgen efter det är det november, men då blir det nog halloweenspelkväll och halloweenfirande på förskola/skola.

Vi ska lyckas klämma in en träff med Fs pappas familj också, men ska försöka göra det enkelt för oss. T ex ta med en tårta hem till dem eller nåt. Ett släktkalas hemma får räcka. 

Vi har kört lite olika varianter olika år. Ibland bjuder vi hela släkten (20-30 pers), nåt år var det öppet hus, andra år har vi firat 2-3 ggr. Det går liksom inte att göra det riktigt bra tycker jag. Eller ja, det är ju bra med mindre grupper, men det tar många helgdagar i anspråk. 

Lite jobbigt att halloween ligger där och att barnen har flera kompisar som fyller år i oktober. Men förhoppningsvis har inte så många barn kalas nu när de är över 8-9 år (tyckte det var flest i åldern 5-7, men det kan nog vara olika). 

Ni kan också notera att jag ska till: gynekologen, frisören och sjukgymnasten samt ha två förskolejourer och ett styrelsemöte under denna period. Och det är bara vad som är bestämt nu, det lär ju tillkomma en del…

Jo, jag ska börja arbetsträna också…

Väck mig igen i mitten av november.

Ps. Våra mest hektiska perioder på året är juni (juli-augusti), oktober och december. Det är tur att vi har september och november samt hela våren på oss att vila upp oss. 😅

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: