Den feberfria dagen

När en redan varit på utflykt med den nyfriska ungen och försöker vila på en madrass på golvet i köket eftersom ungen är rädd för att vara själv…

…då sms:ar en sin andra unge och ber på sina bara knän att hon ska komma hem tidigare från fritids för att underhålla ens barn. 

För jag behöver få vara SJÄLV, få vara ostörd, slippa prata och få en massa intryck.

Får inte ens vara själv på toa idag. Hoppas att det är en kort fas.

Vi åkte till och med in till Trädgårdsföreningens lekplats så att jag 1. kunde rasta Stella, 2. hämta ut Kon Marie-boken (rensa ut hemma) som kompisen S tipsat om samt 3. träna på att åka in till stan och vara i ”min” del av stan där kontoret ligger. (Blev väldigt överstimulerad senast jag var i stan.)

Vi tittade på gråsparvar. Visste ni att de är stadsdjur? De lever tydligen inte vilt i skogen utan är specialiserade på tätbebyggda områden.

De ville ha Stellas äpple. Eller så tittade de bara på oss, vad vet jag.

Sen har det hunnit bli lite höstigt trots sommarvärmen. (Vi har omkring 20 grader varje dag.)

Stella stod på ett får.

Nu har det gått 3 timmar och 45 minuter sen Fredrik som tog förmiddagsvabben lämnade över till mig. Det är en kvart för länge, så nu skriker min introverta sida efter avskildhet. 

Har dealat att hon får se på Ninjago i vardagsrummet och så måste jag först ligga i köket och sen får jag gå upp till sängen. Molly kommer hem om cirka 52 minuter.

Ps. Detta är det bästa med att ha två barn, de underhåller varandra. (Det sämsta är dock att de slåss nästan lika ofta.)

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: