Tvättstugan är klar!

Vi renoverade i källaren för ett år sedan och bytte plats på badrum, tvättstuga och verktygsförråd. Arbetet med tvättstugan har dock släpat efter och först i helgen blev vi helt klara. 

Först såg det ut så här:

Det var så trångt att vi var tvungna att flytta på torkstället för att kunna öppna tvättmaskinsluckan. Kallade den ”det går om en vill-tvättstugan” i ett blogginlägg.

Efter ett tag bytte jag plats på torkställ och trådkorgar och slängde ut en hurts (bestämde mig för att bära upp all tvätt direkt istället för att samla ren tvätt i fyra korgar i tvättstugan).

För några veckor sen började vi måla om betongen/alla grön-gul-gråa spackellager till vitt. Det var verkligen på tiden.

Fredrik byggde en tvättmaskinsbänk av gamla spillspånskivor och vi fick upp trådkorgarna ovanpå maskinen (hivade bänken tvättmaskinen stod på). (Panoramabild)I helgen kom de vägghängda torkställningarna på plats. Spindlarna är för underkläder och trasor. 

Nu får avfuktaren plats och slipper flyttas runt när vi ska göra olika moment i tvättstugan.

Yay! Äntligen fri rörlighet i rummet jag spenderar ganska många tiominutare varje vecka. 

Kostnad: 600kr för torkställningar på rea. Färgen fanns kvar från datarumsmåleriet, lampan är från förrådet och spånskivorna är också från förrådet.

Ps. Inte särskilt snyggt eller mysigt, men det är ett pyttelitet källarrum på kanske 1,75×1,75 m, utan dagsljus. Hela rummet är fullt med gasledningar och rör pga naturgaspannan som står mitt emot tvättmaskinen. Det är funktionellt och det var målet.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: