Andningsbesvär

Var beredd på en jobbig natt med falsk krupp men det blev inte exakt lika illa som jag befarade.

Vid fyra vaknade jag dock och hörde att Stellas andning var väldigt ansträngd. Öppnade fönstret stort och satte henne i knät med ett täcke runt oss. Sen fick hon andas kall luft och försöka harkla upp slemmet en stund. Det tog en timme innan hon somnade om.

Idag är hon precis som igår hes och tungandad. Det märks att inflammationen/viruset (?) satt sig på stämbanden. 

I övrigt är hon jättepigg och inte det minsta allmänpåverkad. Hon vill mest spela spel hela tiden och är inte alls trött. Tur att jag och F kunde vabba en halvdag var idag (sov hela förmiddagen efter nattvaket, men måste få ihop 2,5h arbetstid idag och/eller i morgon). 

Är ändå ganska nöjd med att ha henne hemma de sista dagarna nu eftersom det tydligen går magsjuka på förskolan. Det är ju alltid en nackdel med att resa på vintern. Men hellre vob än magsjuka och inställd resa. (Tar självklart inte ut vabersättning i ”förebyggande syfte”, vi brukar flexa och/eller jobba hemifrån.)

Igår hoppade hon för övrigt på all fyra i sängen i typ 15 sekunder. Sen kunde hon inte andas ordentligt på flera minuter… Kul det hära… Tur att det är tre dagar kvar innan vi reser.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: