Pinsam morgon

Sov dåligt för tredje natten i rad och kunde knappt väcka mig när jag skulle upp och lämna barn. 

Sen gick allt utför.

Lämnade av Stella på förskolan och började gå nerför backen. Tog upp mobilen och såg att jag hade en kalendernotering om våffeldag på förskolan. Ooops! Så jag fick gå tillbaka och erkänna att jag hade glömt det. Hej och hå.

Eftersom jag ”bara” tänkt lämna av Stella och sen gå hem och lägga mig så hade jag mina urtvättade tights och en Korn-t-shirt (bandtröja) på mig. Myskläder alltså. Jättekul att gå in på avdelningen med de andra föräldrarna… (vrålpinsamt)

Sen fick jag höra att städföretaget missat att städa åt oss igår. Men jag trodde ju att vi hade jour idag. Måste ha skrivit fel i kalendern (skam!). Pedagogerna var väldigt snälla, men fick ändå jättedåligt samvete.

Så efter en våffla med Stella gick jag ut i köket och städade upp. En förälder hade redan gått ut med soporna och en annan dammsög alla avdelningarna hjälpligt. Snällt! Tog toaletterna också. 

En förälder sa att jag hade fin tröja (syftade troligen på bra band) och jag fick urskulda mig igen och säga att jag trodde att jag bara skulle vara hemma idag (och erkänna att vi missat städet och att det var våffeldag). 

Stella blev ledsen när jag skulle gå hem så jag fick sitta och trösta och bekräfta henne.

Sen hastade jag hemåt igen med lite för många olika känslor i kroppen.  

Fy fasiken. 

Kanske inte det mest pinsamma som hänt mig, men alldeles för mycket så här ”mitt i natten” som det faktiskt är för mig som bara sovit fem timmar och snart ska sova 2-3 timmar till.

Huuu!

Mvh/Groggy

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: