Framtidsplaner

Det är många nu som säger att min framtid verkar se ljusare ut nu när jag vet om diagnosen, kan anpassa livet och skaffa en andra bostad.

Samtidigt känner jag mig lite uppgiven eftersom det är så mycket kvar och att det troligen kommer att ta tid att fixa en andra bostad.

Jag har varit jätteuppstressad i helgen och golvad av utmattning idag. Var så spänd i kroppen i natt att jag två gånger fick ställa mig upp och skaka armar och ben till avslappning.

Men jag har haft två jobbiga veckor. Nu blir det lugnare framöver. Åtmistone fram till juni.

När det gäller bostad så har jag och F satt oss ner och kollat på ekonomin och våra realistiska alternativ. Vägt för- och nackdelar och funderat på vad som är bäst i längden med tanke på faktorer som min möjlighet att återhämta mig så att jag kan jobba, vårt sparkonto, vår möjlighet att spara pengar, möjligheten att köpa tomt och bygga resp. kostnaden för att hyra en lägenhet.

Det smartaste för oss just nu vore att hyra en lägenhet/stuga och avvakta lite med att köpa tomt eftersom vi inte riktigt har råd med det vi vill ha. Och bostadsmarknaden ser ju rätt ostadig ut, så vi vill helst inte sitta med något osäljbart objekt om några år. Bättre att avvakta och hitta rätt från början.

Men vi får se.

En sak som är bra är att jag har ett jobb att gå till sen när jag väl kan börja jobba deltid igen. Har tre olika företag i bekantskapskretsen som är intresserade av copy/infomaterial/webb och jag kan frilansa via mitt och Fredriks företag. Det finns ett stort behov av mina copytjänster på kundprojekten som Fredrik jobbar med. Och jag kommer att kunna jobba mestadels hemifrån, med rimliga deadlines och minimal kundkontakt. (Typ inhouse fast home.)

Så det känns jättebra!

Är sugen på att börja jobba igen och få göra nytta.

Men först måste jag sova/vila mindre och bli mer stresstålig så att jag inte flippar ut för minsta lilla. Och jag måste klara 10h/v och det även om jag har ett läkarbesök. (Som det är nu klarar jag max ett vårdbesök per vecka om jag inte ska börja tappa energi/stressa upp mig.)

Så det krävs en hel del återhämtning, påfyllning av energi och avsaknad av stress/press innan jag kan börja jobba.

Men det är ju skönt att ha en målbild.

Ser framför mig min lilla stuga, ett halvtidsjobb, massa energi till familjen och mitt konstprojekt. Att jag ska kunna åka på utflykter, resa, träna mig stark och bara ligga i sängen nattetid.

Typ så här, fast lite mer skog och lite mindre skevt… ^^ (ritade direkt med bläckpenna så kunde inte sudda).

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: