Mitt kommande jobb…

Jag har fått ett jobb. Trots att jag inte ens kan jobba i nuläget. Men det väntar på mig.

Så jag vill gärna få mer energi snart så att jag kan börja jobba.

Men det känns bättre nu när jag och F bestämt oss för att satsa helhjärtat på ett lite snabbare tillfrisknande.

Tidigare sved det lite i spara-personligheterna när prat om en extra bostad kom upp, men nu har vi insett att vi kan se det som en investering.

Om vi satsar nu under en period och jag kan komma upp i halvtid så småningom så kan vi dubbla eller tripla min inkomst (i nuläget en skruttig sjukpenning (som jag dock är djupt tacksam för, tro inget annat!!).

Och sen skulle ju hela familjen må mycket bättre om jag fick mer energi. Så klart.

Vi har ju iom diagnosen insett att det inte räcker med att vara sjukskriven eftersom vardagen i sig stressar mig.

Men vi kan påverka mängden återhämtning jag får, så det ska vi göra.

Vi har t ex bestämt med Molly att hon får vara kvar på fritids 2-3 dagar i veckan så att hon inte kommer hem tidigt (13-15) varje dag. Det blir en kompromiss mellan hennes och mitt behov.

Åter till jobbbet så handlar det om en copywriter/sekreterar/dokumenterar/sociala medier-tjänst på Fredriks företag. De är tre ägare och har ett femtontal anställda programmerare och dylikt. De behöver dels hjälp med att dokumentera sina projekt och dels behöver deras kunder hjälp med copy.

Så det låter jättekul! (Vill ju jobba med skrivande och har alltid gillat administration.)

Är osäker på det sociala i att träffa kunder och vara på kontoret, men ägarna vet om min status (stresskänslig aspie) så förhoppningsvis kan vi lägga upp det med kortare pass på plats och sen skriva hemifrån. Tänker mig att jag kan sitta med på möten och anteckna och sen skriva rapporter, protokoll, dokument, blogginlägg osv. hemifrån.

Har ingen lust att sitta i deras kontorslandskap mer än nödvändigt. ^^

Och min roll är ju inte att sälja in mig själv inför kunder utan att medfölja som assistent typ. Så då behöver jag inte lägga på en trevlighetsmask utan kan vara bara artig/mig själv.

Men först ska jag bli friskare då. Så jag får satsa på det. Skapa mig ett aspie-vänligt liv. Fila ner alla kantigheter i vardagen som dränerar mig. (Lättare nu när barnen är större.)

Hitta den där stugan (via airbnb är planen i nuläget).

Det känns skönt att ha en bra bild av framtiden.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: