Molly: vad längtar ni mest efter på Kanarieöarna?

Jag: majsen

De andra: majsen?

Jag: alltså, massa sallad varje dag!

Det är ju vanlig burkmajs, men den där grejen med att det finns mängder med goda grönsaker i buffén varje dag och att jag slipper hacka (jag hatar att hacka!). Sååå värt! (Jag vet att de flesta lunchrestauranger har salladsbufféer men jag äter ju aldrig lunch ute pga sjukskriven.)

Nä, men jag längtar efter att få gå i vattenbrynet, ljuset, slippa städa/fixa, få mat, sol och lagom värme, osv.

Om det hade funnits en resort i Sverige med bra buffémat som kräsna barn gillar, pool med vågmaskin och sandstrand, värme och rejäla solliknande lampor så hade jag åkt dit.

Nästa år vill F åka nån annanstans, buu! Vadå, 6 år till Kanarieöarna på raken är väl ingenting? ^^

Vi får se vad det blir. Är ju rätt begränsade pga min flygrastlöshet och oro för jetlag (var groggy i två veckor när vi åkte till Kina i en vecka). Dessutom fixar jag knappt över 25 grader varmt. Så det är ju lite klurigt.

Men funderar på platser som Dubai, Gambia, Sydafrika, Kap Verde och Japan (varav Japan inte stämmer in på mina krav pga långt bort). Vill helst inte åka till en storstad förrän jag orkar promenera och inte är utmattad. Och det kräsna barnet behöver lära sig att äta annat än Hälsans köks sojakorv (bara det märket!) och pannkakor typ.

Men vi får se.

Knappt två veckor kvar till majsen nu.

Annonser

2 Responses to

  1. Sofia skriver:

    Dubai! Liten tidsskillnad. Många bra hotell och strand! 😊

    Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: