Opålitlig

Är inne i en extremt trött period och igår hade jag satt fyra larm för att vakna senast 12. Detta för att komma i tid till Mollys utvecklingssamtal kl. 14. 15.

Var totalt superdupertrött så stängde av alarm efter alarm och somnade omedelbart om och drömde vidare på den skumma drömmen där vi var på Kanarieöarna och skulle flyta på madrasser och titta ner under ytan med glasögon och se fiskar (såg både en såghaj och en pigghaj). Och sen såg jag att F rökte och jag blev så arg.

I alla fall så vaknade hjärnan till slut men jag orkade inte öppna ögonen. Tänkte att sista alarmet borde ringa för 12.00 snart. Efter kanske tio minuter orkade jag till slut kolla mobilen. 12.52. Oops.

Men jag hinner. Jag har alltid en timmas vaknatid inplanerad eftersom det tar ungefär en timma för kroppen att vakna efter att hjärnan gör det.

Så nu är klockan 13.10 och jag ska duscha, äta frukost och gå ner till skolan och hämta ut Molly från slöjdlektionen.

Men jag kan seriöst inte lita på min kropp när jag sover längre. Så obehagligt. (Normalt när jag har en tid att passa så blir jag så orolig att jag inte kan sova hårt. Men inte idag tydligen.)

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: