Bättre?

Vet knappt om jag vågar skriva detta, men jag har fått liiite mer energi!

Var ju nere i en lång utmattad period mellan jul och mitten av mars (nästan tre månader!) och trodde nästan att jag aldrig skulle bli bra igen.

Men nu på sista tiden har några små detaljer i livet smugit sig på igen och jag inser att jag inte är lika vrålutmattad längre.

Jag har ätit medelhavsmat-sallad till lunch, jag har rensat ogräs i trädgården (motion!), jag har tagit långpromenader, jag har inte legat ner hela dagarna osv. Det är roligare att hänga med barnen också, jag blir inte lika trött av det.

Ljuset gör ju verkligen sitt, men det är inte bara det.

Idag gick jag till torget och köpte medicin (25 minuter!) och sen behövde jag inte sova två timmar utan åkte vidare till bibban, gick en kilometer hemåt och sen lite till när jag hämtade Stella på skolan. Och sen sov jag två timmar, men inte för att jag var utmattad utan pga otillräcklig nattsömn.

Bara en sån sak. Vilken frihet att kunna gå, kunna ta sig till apoteket, biblioteket, hämta barn och göra saker utan att förbruka hela veckans energiskedar. Blir alldeles lycklig av tanken.

Jag mår bättre psykiskt än på flera år och kroppen är mer avspänd stundtals pga medicinen så jag hoppas verkligen att energin kommer snart.

Ska bara se till att inte bli för entusiastisk och börja slösa med energin. Tråkigt men sant. Det mesta ska in i energireserven igen.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: